Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

We are :)

Selamat petang dunia :) Hari ni cuti . Hari ni sangat  membosankan , tapi esok mungkin menggembirakan . Cuti 2 minggu , mak aii lama kan ? hmm , baru 3 hari cuti dah rindu someone ni :') Rindu kawan kawan . K chill . Awakkk hari jumaat hari tu ada sambutan hari guru . Meriah lah jugak . Best .

                                                                   
                                    Dalam kesempatan ini saya mengucapkan selamat hari guru :D
                                                          *Haru guru dah habis .


Hari jumaat tu , lepak dengan kawan kawan saya yang gila . Nana , chik , nina , intan .HAHA guys , korangg memang gila . Happy sangat dengan korang semua ! Dalam sejam duduk dewan dengar utusan bagai semua , rehat akhirnya . Pergi kantin jalan jalan then , aktiviti traidisional . #Ambik gambar :)




Time cikgu cakap cakap kat depan kitorang tangkap tangkap gambar kat belakang ;) 



                                                                
                Nina kata ni mama kedua dia , elok elok je nama nak dekat sama . Farahnina / sufina .
                                                                  Sama eh ?                      



Alololololo . Gambar aku takde pulak kat sini . K , serik jadi photographer -.-
atas bininya bawah lakinya :) Hahaha .



Nana dan acap . Mereka sweet :') Nana sayang acap , acap sayang nana . 
Nana , hope kau bahagia sayang .



Dua dua Mangkukayun ni . Hahahahaha . Kawan .
                                                      

Jalan jalan tengok cikgu bersukaneka , hahaha , kelakar doh . kiranya , function jugak lah . Then , si kakak sepet panggil ambik gambar . k , senyummmmm :) Hahaha . Lepas ambik gambar tengok show dekat depan . Best lah jugak . Dengar cikgu menyanyi dekat atas pentas. Hahaha , lagu lagu dorang nyanyi semua jiwang jiwang . semua cikgu dekat sekolah sporting :D 



Hahahaha , intan kau pandang manaaa -.-


K , apa yang ingin disamapaikan disini . Saya sayang kawan kawan saya . saya sayang guru guru saya .
Cuti 2 minggu ni kite balik kampung , evrything that's fun . Yaaa , i'm comingg :)



Iloveyouuuuuuu guys ♥ . 




Thankyou-Thankyou :)