Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

Kejayaan demi kejayaan :')

EPISOD 1--Haiii :) Lama kan tak update .Okay . Hari ni jantung aku berdegup -degup , yeahh esok zon puduu --^-- . Series aku takut sangat . Aku takut kalah :( aku takut aku akan hampakan harapan cikgu . Tak tak tak ! Aku boleh , jyeah :D Cikgu mazrah kata ' Percaya dengan diri sendiri ' okay . Guys , aku ambik acara ini :


Aku sebenarnya takk tau nak cakap apa lagi . Apapun doakan aku berjaya okay ? Pingat emas satuuu :D



EPISOD 2 -

Alhamdulillahhhh :')


Kitorang berjayaa :) Tahun ni , smk seri permaisuri menang ! Johan keseluruhan semua kitorang bolot . Hahaha . Cikgu - cikgu pun happy kitorang lagi happy .


Athelic  



Okayy , that's all . kami semua hebat - hebat belaka . Thanksss :)




EPISOD 3 -

Bola Baling :)



Haiii korang , tangan aku tengah sakit sebenarnyaa tapi aku still bersemangat nak menaip . Goodjob quratu .
Tahun ni , handball dapat number two . Alhamdulillah , dapat jugak pingat . Kitorang susah senang sama - sama . Hahaha , Honestly , kitorang memang nak JOHAN , Tapi takde rezeki :) Nak buat macamana kan . Bukan salah sapa - sapa . Yang penting kite usaha . 



Efaa , sorry curik gambar . aku malas nak ambik gambar lain :) Otw nak pergi cochrane sempat lagi minah minah ni ambik gambar . Kay semangat , takpe - takpe . Btw , nana :: Thanks for evrything sayang . Kau dah berusaha nak menang , dan naib johan jadi milik kita . Cukup untuk kita semuaa . Efa : Kau pun sayang , thanks sangat - sangat . Dalam last minit aku ajak kau masuk , aku merayu dekat kauu . Dan kau terima , Hahaha . Dan kau tau perangai aku sebenarnyaa , aku memang kuat nangis :') Dia yang tenangkan aku time aku frust sebab kalah . Terima kasih sayang , iloveyou :)



Sorry sekali lagi efaa , hahaa curi gambar kau lagi . Aku seronok sangat bila  kita semua sama sama  kejar kemenangan . kita semua hebattt . Sampai bila - bila pun kita satu team . Nina : Thankyouuusoomuch sayang . Kau captain utk tahun nii , kau bagi effort kau utk team kitorang sedangkan kau dulu sekolah tasek . Bagi aku , kau sangat hebat . Kau selalu bg semangat dekat kitorang :) Kay , iloveyou .

Last , tahniah untuk kami semua . Interzon , kitorang akan menang . Insyaallah :)
*ILOVEMYTEAM





Thankyou-Thankyou :)