Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

Hai.

Hi , assalamualaikum . lama nya tak update kan ? aha . Tahun ni , mmg agak sibuk sebab budak pmr study :p ecececeh . tuisyen luar aku rembat , tuisyen sekolah aku rembat . Tapi alhamdulillah aku dah selamat jawab bulan 10 haritu . memang kecut wehh . Soalan dia tak susah tak senang . Alhamdulillah aku boleh jawab . So now tunggu result nye aje :( takut jugak sebenarnya . Ahaha sekarang budak pmr sudah free :D


Okay , lepas habis exam . dekat sekolah boleh buat mcm rumah lah sendiri kan ? haha main kad uno kat belakang dewan , snap snnap semua . habis menggila dengan kawan kawan :') haihh cerita pasal kawan , rasa sedih sangat nk tinggalkan dorang . tak sangka pulak lepas balik sekolah , ibu panggil masuk bilik , and korang nk tau ibu ckap apa? dia cakap pasal pindah :'(


Gila weh , aku sedih sangat bila ibu cakap mcmtu . tapi , takkan aku nk melawan kan ? aku kena ikut juga. ibu kata , ''kalau nak berjaya , pengorbanan mesti ada'' hmm. aku kena tinggalkan dorang jugak. tak boleh nak rehat sesama lagi , tak boleh nak menggila sesama. hmm :'(



Eika :) dia classmate aku. dulu kitorang tak rapat mana pun. and bila masuk form 3 , kitorang rapat :') haha tak sangka pulak sama kelas dgn dia tahun ni . dia seorang yg gila , baik , penyayang . aku tau dia sayang aku xD hahahaha ! kan eika ? banyak kenangan dengan dia weh. dia tak pernah mengelak pun kalau aku ada problem. dia ada je nak dengar cerita aku . nak tau ? kitorang pernah gaduh dulu . ya allah , aku tak rela hidup kalau gaduh dgn dia. dia ni kalau perli . makan dalam tahu -.- tapi gaduh kitorang tak lama pun :) see , a friendship will not break if they still loving ! aku sayang dia sangat sangat . kita kawan sampai bila2 eika :')



Kitorang memang hari hari duduk dewan -.- lenguh segala sendi . hahaha ! one day cikgu bawak kitorang masuk bilik musik . aha kitorang masuk pertandingan menyanyi . bapak malu siot time nyanyi tu . hahahaha ! gila . ni geng kitorang . main bantai jelah masa nyanyi tu . hahaha



Time ni kitorang masuk pertandingan buat kek pula . alhamdulillah dapat nombor 3 . haha tengok lah siapa buat kan ? aicehh . semua bekerjasama nk buat kek ni . tapi sebenarnya aku tak terfikir pun nk menang . tapi menang pulak . hahahaa sebab apa ? sebab sedap lah kan :) hehe



happy sangat time ni weh :') time memang lastday kitorang sekolah . tapi tak dapat jumpa semua. kawan kawan aku ramai . semua aku sayang . aku takan lupa korang . sampai mati takkan lupa !



Nana . nina . Aku sayang dorang . dua dua ni gila ! hahaha . nina baru masuk permai tahun ni , kitorang rapat sejak main handball sesama . sebelum tu ramai orang kata dia ni teruk lah apelah . okay , aku sebenarnya jenis orang yg taksuka memilih. aku kawan dengan semua orang . time main handball sesama , training sama . kitorang bertambah rapat.  dia baik sebenarnya. tak sama lansung apa yg budak tu cakap dekat aku. dia caring . sekarang kitorang member baik . handball pun sama , olahraga pun sama. hahaha best kawan ngan dia ni. paling suka bila kitorang rempit sesama . dia pernah kata , " weh qura , bila kita naik motor sama sama mcm pasangan bercinta pulak kan ? hahaha . takpelah kau jadi boyfriend aku , aku jadi cikaro kau ye '' haihh :') aku ingat lagi semua tu . love !



Kakak sepet gila ;) hahaha . tah macamane lah kitorang boleh rapat . bila ingat ingat balik kitorang start kenal time zon pudu . olahraga .Time tu aku baru tau dia dengan amin . hahaha . kitorang tambah rapat selepas tu . selama aku kenal fatin , dia tak pernah pun buat aku sakit hati . dia baik sangat . aku anggap dia sebagai kakak . selama dia dengan amin , aku harap satu je . aku nak dia bahagia . aku taksuka dia menangis depan aku . aku taksuka ! kalau dia happy , aku pun happy. lepasni , takdelah jumpa dia lagi. takdelah round satu sekolah sesama lagi .gelak sesama lagi .rehat sesama lagi .j haihh . kak , awak memang senior yg terhebat yg pernah sy jumpa . hahaha sayang awak kak ! don forget me please :')



Aku bahagia ada kawan macam korang semua . banyak kenangan dengan korang semua . banyak sangat . act banyak lg gambar yg tak upload ni . tp takpelah yg penting aku sayang semua kawan aku . sampai bila bila . 














Thankyou-Thankyou :)