Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

Picnic 3)

Haii ;) lama tak update blog kan ? hahaha . sori2 aku buzy :) mungkin ni kali terakhir aku update blog . (sebentar) FINALEXAM . So , buat sementara ni aku slowdown sikit dgn laman sosial ni . Kayy aku happy sangat tadi ! kitorang pegi picnic :) makan ayam , makan sandwich , makan nasi lemak , makan nasi ayam , makan roti , makan nugget , makan desert , makan angin :) wohohohohoho :D . Banyaknyaaaa :) yelah masing2 bawak makanan . memang banyak lah :) ni gambar-gambarnya :


 semua berpakat datang pukul 11 up up , kitorang satu family dgn auntie nick datang pukul 9 down down . naik kudaaa :) hahaha . tanpa pengetahuan dorang :) Awal sioot . pagi2 mak aku dah suruh bangun dengar bunyi dia masak :) kecoh rumah aku td , macam nak kejut bangun sahur .


First part :)


wuu .. memang banyak makanan td . sampai taktau nk pilih yg mana :) aku cover2 jugak :) hahaha . tapi makan banyak pun ada pembakar lemak balik ..


Haa , ini lah dia . wakil harapan negara bangsa tipu je :) dah kenyang-kenyang tu lompat2 lah jugak :) kitorang main badminton , volleyball :) main sorok-sorok :o .


series in the game .


Kelincahan mereka -mereka :) Jangan tannya aku kat mana . Sebab aku photographer :)


jyeahhh :)) volleyball :D


kakak saya :)) manis kan muka dia . thankyou .


sebab tu aku suka jd photographer :) tengok apa yg aku buat :)


Hai :) kakak ite jugak .




Haa . aunti saya ni paling rajin di asia tenggara :) buat sepah , sendiri kemas . itu moto kami masa picnic tadi :)
kitorang pun tolong-tolong tadi . Mula - mula pelan2 jaa kemas , hujan pun turun dengan lebatnya , ahh kelang kabut . Dalam kesempatan tu kitorang boleh lagi main hujann :) hahaha ! eee nakal sungguh kami ni :D 

Simpan barang dalam kereta , salam - salaman , cium-ciuman :) Balik :) wuuu memang seronok sangat - sangat tadi , gelak - gelak , yang tengah tulis ni pun tengah teruja ni haa :) next month ada perancangan lain pulak :) kitorang nak buat familay day , BBQ kat sungai congkak :) yang pasti MALAM :) woww takk sabarnyaa . hahaha sabar quratu sabar :D  

Okayy :) ini sahaja . ada rezeki kita update lagi :) wish me luck in final exam ;) 
kbaiiii :)
















Thankyou-Thankyou :)