Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

kawan .

Hello guys , sekarang pukul 10 : 36 malam . tak boleh tidur . Aku tiba-tiba teringat kawan-kawan aku . Taktau kenapa ? Ntah aku pun pelik . Hihi rindu kot :) Ekeleh , baru 3 hari tak sekolah rindu apa lah -,- . Yelah itu bermakna kite sayang kawan-kawan kite :)

jangan pelik tengok dia. dia memang mcm ni :)


Kadangkala , dia buat aku sakit hati (-selalu .) Tapi dalm banyak-banyak kawan . Dialah kawan  yg paling aku sayang .Dia tak tau :) Aku pun tak bg tau . Tolong , jangan fikir aku tak suka kau , benci , talam dua muka . Aku bukan orang macam tu :) Kau bermakna dalam hidup aku :) Cuma , dalam sebulan ni kita tak  berapa nak jumpa selalu . kau pun sibuk dengan kawan kau yg laen :) Aku pun sama . Dia Noor Atika :D


Dia pun sama :) Kecik molek :) Hahaha . Dia selalu buat aku sakit hati , dia suka buat aku senyum , dia selau buat aku diam , dia selalu buat aku mintak cermin selalu :) Dia baik . Aku sayang dia sangat-sangat . Kadang - kadang aku sering cerita problem aku dekat dia . Dia dengar . Dia sangat sopan :)


Dia :) salah satu kawan yg suka buli aku . Dia selalu ejek aku . Dia panggil aku gemuk. Dia Nana :) Aku sayang dia . Siapa yang cakap dia gedik , memang pun :) Tapi , korang taktau . Dia baik .


Totoott :) Dia puteri camelia . Dia comel macam aku . Dia suka tabek dekat aku , seolah-olah aku kapten dia :) Aku suka tunjuk gigi bila jumpa dia . ILoveyou :)


Janna . Satu-satunya kawan aku panggil aku dengan nama yg penuh . Hai qurattuaini :) Ohh , aku suka .
Dia suka rindu aku :) Dia penyayang :) Aku sayang dia .



Dia Zizi . Dia cantik , Dia comel . Dia manja . Dia lemahlembut .Dia gangster .
Dia baik . Dia suka menangis . Dia suka senyum . Dia disayangi oleh saya :)


Dia iesha . Dia memang cantik ,dia kawan saya :) Dia tak sombong . Mata dia cantik . korang ada ? Dia hot . Ada orang cakap , dia ni teruk . Ahh , aku tak percaya . Apa korang tau . jangan senang sangat menilai orang .  kau lagi teruk ! Dia caring . Dia tak hipokrit :) Aku sayang dia.


:) 


Okay . Dia yang last :) Dia efaa . Dia gila .Dia lain . Taktau apa yg lain -.-. 
Bagi aku , dia caring , dia suka dengar masalah orang , dia pandai bg advice kat orang .Dia hebat :) Dia suka gelak .Gelak dia luar biasa . Korang ada ? Aku ada . Baru-baru ni aku ada masalah sikit. Aku cerita dekat dia . Dia dengar . Dia bg nasihat . Dia cool . Aku taktau nak jelaskan macam mana . Dia sangat baik . Dia takkan biarkan kawan-kawan dia sedih ! Kat situ dah nampak siapa dia . Memang rugi kalau takde kawan macam dia:) hahhaa . Kayy aku sayang dia :)
  


Kawan adalah sebahagian dari hidup kita . Sayangilah kawan-kawan anda :) 
GoodBye 



















Thankyou-Thankyou :)