Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

September .

# Aku jatuh longkang
# Aku gaduh dgn dia
# 2 hari berturut-turut ada orang benci aku
# Luahan hati dari seseorang
# Aku nangis
# Aku seorang superquratu :')

Hello Oktober , Bye september :) masa berlalu sangat cepat . Yes , lumrah dunia :) 5/10/2011 , timetable bulan ni : Exam akhir tahun , Camping . Hahaha , agak - agak mana yg aku focus ? camping or Exam ? Hee , of course lah exam weyh .. itu yg akan menentukan kelas utk tahun depan :) bg aku memang sangat penting . sesetengah kawan kau kata bab kelas , apalah sangat , tak kesahlah , ekeleh kelas je pon janji belajar , tak penting pun !@#$%6&. itu jawapan dorang . dan kebanyakannya kaum 'cowok' yg cakap macam tu .



well-well . Kena lah study :) mak aku kata ''kakak kalau rasa-rasanya nak masuk universiti , nak beli kereta mewah , nak beli rumah besar , nak pergi London , nak berjaya , nak kawen :p , belajar lah sungguh-sungguh *cett , kawen tu aku tambah :) . nak masuk U , prgi london , kereta , rumah semuaaa tu aku idamkan , dan satu darinya aku nak bahagiakn makbapak aku , insyaallah mak , i'm doing my superduper best :)

Okay stop pasal exam , tadi sekolah macam biasa , hari cikgu :, hujan , sejuk :) Hri yg tak berapa nak belajar , awal-awal dah masuk lab , bukak internet , aku main game counter strike . Diam . Dah lama-lama main game saja bukak blog dan kebetulan memang aku tak perasan lansung ada cikgu kat belakang aku , cikgu siti khadijah :)dan mulalah berdialog  :

cikgu : Eh , aini bukak apa ni ? meh tengok sikit .
aku : Aku terkejut , buat muka senyum , saya tengok randy pangalila lah cikgu . hehehe 
cikgu : Amboii , suka lah tu , eh handsome jugak eh , haha kitorang gelak :)
aku : aku senyum :) 
cikgu : kat sebelah tu apa ? ada nama aini tu ? bukak lah :)
aku : ohh , okay saya bukak - aku orang jujur , perasan * 
cikgu : ehhh , cantiknya .. aini punya ke?
aku : a'ah cikgu , saya punya , cantik tak ?/ hehe 
cikgu:  cantiklahhh .. seronok tengok blog aini :) cikgu pun ada rasa nak buat , tapiii takde masa :)
aku : thankyou cikgu , cikgu buat lah nnt saya orang pertama follow :)
cikgu : hehehe , aini ni :) 

:) perbualan antara murid dgn cikgu :) aku seronok time tu :) hehehe .
dalam 15 minit lepas tu , masa habis .. balik kelas ,  Belajar  Bm . macam biasa , leteran pasti melanda :) macam taktau je korang . hahhaa :) Belajar- belajar , rehat . Turun prgi kantin beli air , rehat dgn iesha :) gelak-gelak dgn dia :) blablablabla .


Lepas rehat , sejarah :) subjek senang :) hari ni , tak banyak sangat belajar sejarah ;) hari ni , isu perkauman dibahaskan . hah , tulah pasal budak keling sorang ni , dgrlah ceramah -.- . takpe , aku suka ;) cakap pasal perkauman ni , mana cikgu aku tak marah , india - melayu gaduh ? pasal apa ? pasal nama bapak ! see , pasal nama bapak pun boleh jd gaduh ? ish , teruk-teruk .. naseb baik bukan aku , kalau tak siap kau :)



Sejujurnya . aku memang pengecut ! aku layak dipanggil pengecut ! tapi aku taknak orang panggil aku pengecut ! aku  mintak maaf :') aku tak tau apa yg sebenarnya terjadi kat aku . kenapa aku jd macam ni ? semakin hari , semakin pelik . okay aku lemah .  Aku takfaham dengan sikap aku sendiri . Sampai bila ? dah lah , malas nak cakap pasal ni . mungkin dia pun dah muak dgn benda ni . aku pun . dia taknak maafkn aku , takpe :) kita tetap kawan kan ? tapi tak macam dulu :') aku yg over sangat , ajak slowtalk , tp tak cakap apa-apa pun . hahha , aku memang bodoh :') aku segan :') takpe bukan salah kau weyh :') okay stop .



Hidup , memang mcm ni . kejap bahagia , kejap sedih . selau dgr ayat tu :) Manusia selalu buat salah , takde manusia takbuat salah :) sama dengan aku . Banyak peristiwa yang berlaku . peristiwa seronok , sedih , gila , macam-macam ada . That's was Life :') 


Gangster . aku tak gangster lah . aku sopan apa . hahhaa :) mungkin aku ni agak lasak sikit . jangan lah panggil aku macam tu :) aku baik . korang sayang aku , aku sayang korang balik . Aku ni penyayang :) kalau korang buat taik dgn aku ! aku karate lah korang :) helllooo - i'm taikotai you know * tengok tu mana org tak panggil gangster . ish -ish :) aku makan bersila weyh , pakai fair&lovely :) aku perempuan :)




okayy .. peritiwa september dah habis . Banyak lagi sebenarnya , aku malas nak cerita :) Tapi kalau ada story lagi , kita beralih ke trgedi oktober :) baii ILoveyou all :')












Thankyou-Thankyou :)