Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

Raya ohh Raya . seronok ohh seronok . boroii ohh boroi ;)

Hai Assalamualaikum semua :) amacam raya hari nie ? okay ? Hahah mesti lha okay kan ? Alhamdulillah kami sekeluarga menyambut hari raya dengan penuh gembira .Pagi-Pagi Suci Murni Burung-Burung Beterbangan < Amboii ;) Makcik aku kejutkan kitorang yg sedang membuta dengan nada yg sangat memikat hati . BANGONNN WOOIII NAAKK RAYYAAA NII !!!! haa , memikat hati tak ? memikat kn ? haha . itulah makcik aku . korang ada ?-> belagak . dorang kata aku orang yang ke-6 bangun dari 6 orang yg tidur kat situ . Terukkan anak dara sorang ni . Ishh2 .

;)





we are NOTHING without family :) 




Dorang yang bangun awal , pergi sembahyang raya . aku dengan bangun lambat , bilik air penuh , tak dapat lah pergi .About 1 hour later ..ceh . Dorang pun balik . Mula lah beratur nak duit raya , bermaaf-maafan , dan bersnap .itu yg palin indah bg aku:) . Tak lupa juga makanan wajib kitorang : 

Lemang :)

Rendang . yeah kegemaran 


Kuah lodeh . wuuuu

kegemaran 

Mana tak boroi . makanan semua sedap2 . lagi2 mak aku masak . mak yah aku masak . memey sedap lah .
fuhh , memang boroii lah . asik kan makan jaa . gi raya rumah org makan itu ja . berulang . nasib baik aku handal dlm mensetting kan makanan . pandai tak aku ? haha .


Duit raya ? boleh lah . tak sebanyak dulu . hehehe . maklumlah dah besar kan . tak payah nak harap sangat lah . tahun ni collection tak sampai sasaran . sasaran aku RM 200 . yang dapat RM192 . woiiiii . banyak la tu ! tak bersyukur betul . ish2 . qurattu ..kau ni .cepuk kang . haha . Mak aku bagi . Bapak aku bagi . Makcik2 aku bagi .Kakak saudara saya bagi . Kawan-kawan aku bagi . Alhamdulillah ♥.

Yaaa , saya seronok bersama mereka semua . mereka memang sangat menggembirakan . penat -penat pun dorang bawak aku jalan . baik tak dorang ? baik kan ? keluarga bahari ♥ memang akan kekal sampaii bila-bila .Dapat balik kampung , dapat jumpa saudara mara , opah aku . I'm happy . 

Okayy . that's all for harini . KBaiii :)





Thankyou-Thankyou :)