Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .

hari raya tahun ni :'(

Assalamualaikum :) wahh lagi 3 hari nak raya :) mesti korang seronok kan2 ? ye lahh mestilh best dpt raya bersama keluarga , saudara-mara . yee aku paham , sbb aku pernah rasa . haha korang dah buat persiapan raya belum ? kalau dah ..Untunglah :)

Tak macam aku , baju raya tahun sudah jaa , orang susah ..kasut je baru . hehehe . Haihh kejap jekan , dah nak raya . Orang laen sambut raya dgn gembira . Aku pon .insyaallah.




okay . kami memang mcm ni . haa ramai kan . happy family .
 ♥


Tapi raya , raya jugak ..aku tak pernah lupa mereka2 yg dah pergi tinggalkan kami terdahulu :'((.. 
   


si anak kecil , kehilangan ibunya :'(( . begitu juga kami . kami memang kehilangan nya :'((
boleh dikata kan raya tahun ney memang kurang meriah . tanpa BELIAU .kak pira , we always miss you :'((
lagi menyedihkn anak2 nya,mereka beraya tanpa ibu . Kita masih ada ibu , BERSYUKUR LAH !!! 
haihhhh..sedihnya ..habis keyboard basah..:) tapi takpe . Aku percaya . Allah lebih menyanyangi nya .
kepada sape2 yg baca blog ni ..minta sedekahkan AL-FATIHAH  untuk arwah ..

:) ..common qurattu happy happy happy ..ok .yeah , mungkin tahun ni tak seperti tahun lepas ,
tapi , mereka ada . aku sayang mereka :)

                                         

Okay ..kepada semua umat islam , SELAMAT HARI RAYA MAAF ZAHIR DAN BATIN .HARAP DIAMPUNKAN SALAH DAN SILAP. :))))

Thankyou-Thankyou :)