Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .



dia da tak de :( :( ..dia hilang ..dia dah tinggalkan aku  pukul 4:20 ptg tepat aku cari kau .. kau dah xde ... tempat kejadian : stadium sekolah . aaaaaaaaaaaaaaaaa .. aku memang rasa kehilangan dia .

 biasanya malam2 aku dgn dia . pagi2 aku dgr dia memekak dgn lagu on the floor *bunyi alarm . sekarang dah xde lagi :'((( series aku sedih sangat ! tp . kecuaian aku jugak .. letak kat atas beg efaa td .. memang wajarlah hilang kan ? nak buat mcmna ,..xde rezeki .. tapi tulah gambar yg mirip dgn dia kat atas ni membuatkan aku rindu dekat dia :((( . 

haihh . sapelah yg ambik handphone aku ni .. pulangkan lah . kau ambik senang2 ja kan ? . aku beli phone tu bukan guna air liur . guna duit tahu !

weyh . sumpah sape yg ambek tu hidup kau tak senang . tak tahu ke balasan orng yg ambik hak orang tu mcm mna ? pikirlah sendiri .

Thankyou-Thankyou :)