Sorry Blog Saya Tak Cantik . Awak Follow Kita , Kita Follow Awak Balik Tau :D Thanks .


cikgu nie .. td keja dia kacau orang jaa . xnak bg semangat lansung kat aku :) haha . 

* cikgu azli : alahh quratu ko mesti kalah ngn aqilah punya .. dia kan atehelic . hahaha -tu lah yg dia ckp td . tu je tak habis2 .haa lepas kali ke-2 aku lempar *cikgu azli- Eh , quratu ko hebat jugak kan ? ni mesti da berpakat ngn qilah ni . hahah dia gelak .

tadi , dia yg jadi pengurus lempar cakera . sape yg agak2 lempar dekat tu mula lah dia buat aksi gelak jahat dia tu .. hahahah . ejek pun ada tu kadang2 . hahaha . 

.. memang best lah ngn cikgu td :) buat aku gelak sepanjang petang tadi . sampai mati aku mengaku dia cikgu favourite aku .:) kan cikgu ?

Thankyou-Thankyou :)